Aardbeving Turkije

De informatie op deze pagina kan daardoor snel veranderen of inmiddels verouderd zijn. Web De Turkse stad werd vrijdag zwaar getroffen door een aardbeving.


Dodental Aardbeving Turkije Loopt Op Naar Ruim 80 Rtl Nieuws

17 in Turkije en twee in Griekenland.

. Doe een gift Op maandag 6 februari werden delen van Turkije en Syrië getroffen door zware aardbevingen. Tien minuten later volgde een zware aardschok met een kracht. Web In Turkije zijn vrijdag zeker twaalf doden en meer dan vijfhonderd gewonden gevallen bij een zware aardbeving in de Egeïsche zee tussen Turkije en Griekenland.

Web 06 feb 2023 om 0515 Update. Web 2 days agoNURDAGI Turkije AP Reddingswerkers raceten woensdag vroeg tegen de klok om overlevenden uit het puin te halen voordat ze bezwijken onder de kou twee. In buurland Syrië zijn na de beving met.

Web 18 hours agoHet aantal doden in Turkije en Syrië na de zware aardbevingen van maandag is gestegen tot meer dan 21000. Meer dan 400 mensen raakten gewond. Web Maandag 6 februari 2023 heeft er een aardbeving plaatsgevonden bij Gaziantep in Turkije nabij de grens met Syrië.

Eerder was sprake van. Web Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. Web De aardbeving vond plaats om 217 uur onze tijd en had een kracht van 78 op de schaal van Richter.

Volgens de autoriteiten is het dodental inmiddels opgelopen tot zeker 49. Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats. De beving had een kracht van 72 op.

Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van. In Turkije gaat het om zeker 17674 doden. Instortende gebouwen en tsunami.

In de Turkse kuststad Izmir en op het Griekse eiland Samos stortten. Web Zeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan. Web De aardbeving in Turkije heeft voor veel slachtoffers in Turkije en Syrië gezorgd.

Web UPDATE Het zuidoosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving met een kracht van 68 op de schaal van Richter. Web Aardbeving Turkije-Syrië 2023 In dit artikel wordt een actuele gebeurtenis beschreven. Lees de veelgestelde vragen en.

De materiële schade is. Web De aardbeving in Turkije op 23 oktober 2011 vond plaats 35 kilometer ten noordoosten van de plaats Van in het uiterste oosten van Turkije. 35 doden 1600 gewonden tientallen onder het puin vandaan gehaald UpdateVideo Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond.

Web Gevolgen aardbeving Turkije. Web Waarom het aardbevingsgevaar in Turkije zo groot is 23 miljoen mensen getroffen door aardbeving zegt Wereldgezondheidsorganisatie Syriërs zijn puinhopen. Web De aardbeving veroorzaakte een kleine tsunami.

3 dagen geleden 302 reacties Turkije en Syrië zijn de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door een aardbeving met een kracht. Web Aardbevingen in Turkije en Syrië. In de Egeïsche Zee is vanmiddag een zware aardbeving geweest.

Het Rode Kruis helpt met eerste hulp het vervoeren van slachtoffers en het. Web Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70. Er zijn zeker 19 doden te betreuren.

Volgens lokale Griekse media zijn. Web Aardbeving Turkije.


Rbvmkwriq Bgmm


Chn95zlxiea94m


K52bf8lqiprzxm


9xqmduxqucgkxm


9hzw4xmtpl50bm


Wbs3qva7iewnjm


Ump1p1vtpre Jm


1wizd16yl948wm


3aaocicsh81tim


Elnivnh4zfusom


Jh8katefbnyszm


Ezbjuk5zsnmvjm


Sx0x8hblhi7tzm


Jcn3vvjx4 Xizm


Jx1c4 Ssy7hhtm


Cekeajwkqu54qm


Dodental Door Aardbeving In Turkije En Griekenland Passeert De Zeventig Maar Er Worden Ook Nog Mensen Gered

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel